Nya Redy – snart här!

Satsningen på digitala verktyg fortsätter. Nu är det dags att få själva grundbulten i kretsars och frivilligas systempark på plats – ett nytt Redy.

Snart är det dags att lansera nya Redy – ett nytt och sammanhållet administrationsverktyg för kretsar, där all information finns på ett och samma ställe.

Nya Redy är grunden i ett erbjudande av digitala verktyg och blir en sammanslagning av gamla Redy och det tidigare verktyget Frivillig. I stället för två olika system blir det nu ett gemensamt där vi kan administrera våra verksamheter, frivilliga, medlemmar med mera.

Arbetet går framåt och i början av november öppnas systemet för ett mindre antal kretsar för att sedan i slutet av 2022/ början av 2023 erbjudas till samtliga kretsar att gå över till. Gamla Redy kommer att kunna användas parallellt under en kortare period, för att sedan stängas ner helt.

Här kan du läsa mer om arbetet med nya Redy och satsningen på digitala verktyg i stort: Get ready – för nytt Redy 2022.

Har du frågor eller vill vara med i den första gruppen som startar, vänligen kontakta Infoservice på info@redcross.se eller 0771- 19 95 00.

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!