Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Ny som frivillig eller nya frivilliga i din verksamhet? Gå en kurs.

Kom ihåg Röda Korsets utbildningstrappa. Första steget i utbildningstrappan är grunden och obligatoriskt för alla rödakorsare, frivilliga som anställda. Vill du fördjupa dig finns det också verksamhetsspecifika utbildningar.

Gå gärna en kurs tillsammans med din verksamhetsgrupp och fördjupa kunskaperna genom att diskutera frågor och bolla tankar tillsammans. Kurserna finns i olika format, några som webbkurser med självstudier och några som utbildarledda fysiska kurser eller utbildarledda online-kurser. Till en del kurser finns det också material för att hålla kursen själv i kretsen eller att gå kursen som en grupp tillsammans.

Mer information om utbildningstrappan och riktlinjer för lärande och kompetensutveckling.

Hitta mer information om att gå en kurs här.

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!