Per Westberg ny kommunikations- och insamlingschef

Per Westberg

Per Westberg blir ny chef för kommunikations- och insamlingsavdelningen på Röda Korset och medlem i organisationens ledningsgrupp.

Per har de senaste nio åren varit vice generalsekreterare på Unicef där han började 1999 som insamlingschef. Han har tidigare arbetat bland annat för Naturskyddsföreningen som insamlings- och marknadsansvarig och på SEBs Enskilda Fondkomissions corporate finance-avdelning.

-Det är oerhört roligt att Per med sin gedigna erfarenhet och kapacitet för nytänkande kommer ombord för att tillsammans med teamet här driva Röda Korsets viktiga insamlings- och kommunikationsarbete framåt, säger vår generalsekreterare Martin Ärnlöv.

-I en värld där Röda Korsets arbete behövs mer än någonsin skall det bli väldigt spännande och inspirerande att få vara med om att utveckla en kommunikation som tar tillvara den längtan efter att engagera sig som många människor bär på. Det handlar om att vara relevanta i hur vi kommunicerar och vilka former för engagemang som vi kan erbjuda, säger Per Westberg.

Per Westberg tillträder sin nya tjänst den 1 mars 2020.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!