Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Ny förtroendevald? Gå webbkursen Att leda en krets

Rödakorsare på utbildning

För dig som är ny förtroendevald i en krets finns nu webbkursen Att leda en krets. Kursen ger en introduktion i styrelsearbete inom Svenska Röda Korset.

Kursen visar dessutom vilka dokument som styr kretsarbetet samt ger information om hur du navigerar i det stödutbud som erbjuds för att kunna utföra ditt förtroendeuppdrag.

Fakta, inspiration och reflektion

Kursen ger övergripande information om kretsstyrelsens uppdrag och roll. Dessutom får du ta del av hur andra kretsstyrelser tänker och arbetar. Slutligen finns frågor att besvara. Detta i syfte att reflektera över kursens innehåll. 

Nås via utbildningsplattformen Learnster

Kursen tar ungefär 20 minuter att genomföra. Du kan genomföra den när och var det passar dig. Det enda du behöver är en dator eller mobil samt ett konto på Learnster – vår utbildningsplattform.

För dig som ännu inte hunnit skaffa ett konto, finns mer information om hur du gör på Rednet.

Slutligen, tipsa gärna om kursen till andra förtroendevalda.

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!