Ny film presenterar förslag till strategisk inriktning 2024-2030

Ny film om strategiförslaget 2024-2030

Nu kan du se förslaget till strategisk inriktning 2024-2030 i en ny film. Dela gärna filmen. Den strategiska inriktningen berör hela vår organisation.

Styrelsen för Svenska Röda Korset presenterar nu förslag till strategisk inriktning att gälla 2024-2030, som ska tas upp för beslut under Riksstämman i juni. Vi kommer framåt arbeta med förankring och det blir möjligt att vid olika tillfällen ställa frågor och diskutera med styrelsen. Det finns nu en film som kort presenterar det nya förslaget och du kan se filmen i videospelaren nedanför eller titta direkt på Youtube.

Missa inte nästa Kretsaktuellt - digitalt dialogmöte

Vill du veta mer om förslaget på ny strategisk inriktning? Kom på något av de kretsaktuellt som har detta som tema 31/1, 15/2 och 23/2.

Mer information om Kretsaktuellt den 31/1 - presentation och workshop om förslaget till strategisk inriktning 2024-2030

I kalendariet hittar du alla tillfällen

Arbetsmaterial 

Använd gärna arbetsmaterialet i Kunskapsbanken för att diskutera strategiförslaget i kretsen.

 

Världen förändras. De humanitära behoven ökar. Allt fler människor befinner sig i akut utsatthet till följd av krig, konflikter och katastrofer. Ojämlikheten fortsätter att växa och klimatkriser blir allt vanligare med värre konsekvenser. Samtidigt eskalerar de politiska spänningarna.

Vårt arbete är viktigare än någonsin. I över 150 år har Röda Korset varit en ledande organisation för människor i utsatthet och när så mycket går åt fel håll måste vi stå upp för medmänsklighet och vara rustade för att möta nya utmaningar.

Dela gärna filmen. Den strategiska inriktningen berör hela vår organisation.

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!