På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Nu lanserar vi vårt nya sortiment av första hjälpen-väskor!

Nytt sortiment av första hjälpen-väskor.

Äntligen kan vi lansera vårt nya sortiment av första hjälpen-väskor! Nu kan kretsar sälja sortimentet på mötesplatser och i secondhand-butiker. Det finns goda möjligheter till förtjänst.

Sortimentet består av fyra produkter anpassade för olika situationer och behov. I dagsläget finns väskorna Stora, Mellan och Mini samt Andningsmasken. Sortimentet är framtaget i samarbete mellan ViTri Medical AB och Svenska Röda Korset. ViTri Medical är en väletablerad leverantör till regioner, sjukhus och apotek och deras produkter lever upp till de krav som ställs inom sjukvården. 

Med vårt sortiment vill vi signalera kvalitet och pålitlighet. Vi har valt ett tjockt, stabilt och vattenavvisande tyg och även tagit fram en ny design på produkterna. Väskorna är välfyllda och ger ett stort värde för pengarna. I de två största väskorna medföljer också en folder med de viktigaste första hjälpen-åtgärderna. 

Kretsar och secondhand-butiker kan beställa sortimentet direkt via ViTris webbshop. Mer information finns i Kunskapsbanken

Fler nyheter

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!