Nu har vi uppgraderat rodakorset.se

Vy över nya webbplatsen rodakorset.se

Nu har vi gått live med en uppgraderad version av rodakorset.se! Ser du skillnaderna? Vi har framför allt gjort tekniska förbättringar av webbplatsen, som bland annat gör den snabbare och lättare att förvalta.

I samband med uppgraderingen av vår webbplattform har vi också bytt namn på ett antal sektioner, tillgänglighetsanpassat sajten och gjort mindre designförbättringar. Exempel på vad som är nytt:

  • Stöd oss heter nu Skänk pengar. Där ligger alla våra gåvosätt samt Bli medlem.
  • Engagera dig heter nu Bli volontär. Det är nu en tydlig volontär-fokuserad sektion som med tiden kan byggas ut med mer innehåll.
  • Vad vi gör och Få hjälp är ihopslagna till Vår hjälp i Sverige, för att det ska bli lättare att hitta samlad information om våra verksamheter.
  • För företag och second hand ligger nu direkt under startsidan. Second hand-butikerna har fått nya url:er och ligger under de lokala webbsidorna.
  • Vi har samma meny över hela sajten, även på de lokala webbsidorna. På så sätt blir det enklare att röra sig mellan till exempel lokala webbsidor och Vår hjälp i Sverige eller Second hand.

Vad är nytt för lokala webbredaktörer?

Den 19 oktober anordnades en utbildning för både gamla och nya lokala redaktörer. Vi har i samband med det uppdaterat lathundarna på Kunskapsbanken.

Du kan ta del av utbildningsmaterialet (ppt), ligger längst ner på sidan

Ta även del av hela utbildningen i efterhand - inspelningen ligger här.

Missa inte nästa utbildningstillfälle den 13 november – anmäl dig här

Under 2024 kommer vi att uppgradera Rednet, värvarplattformen och våra systerorganisationers webbplatser.

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!