Nu finns butiksmaterial för våren!

Kampanjmaterial vår

I år har vi tänkt lite annorlunda. Vi har tagit fram fyra årstidsbaserade kampanjer för 2024 efter de behov vi har sett att ni som driver second hand-butiker i Röda Korsets regi har. Det första materialet med tema våren finns nu i föreningsbutiken.

Kampanjmaterial för sommaren kommer i Föreningsbutiken från och med slutet av  april. Material för höst och vinter kommer när det närmar sig rätt årstid. 

 

Som tidigare så fokuserar vi på att arbeta med inkludering och mångfald i bilderna. Alla modeller är vanliga människor med olika bakgrund, åldrar och kroppstyper. Vi vill att alla ska känna sig välkomna till våra second hand-butiker och att det ska avspeglas i allt vårt material. Vi är trots allt – Hela Sveriges second hand. 

 

Varje kampanj kit innehåller affischer och bilder i format A3, 50x70 och 70x100. Det finns också material för sociala medier och en annons ni kan använda för lokal press.  

 

Som en komplettering till årstidsmaterialet kan ni haka på specifika dagar under året eller utspel som vi jobbar med. Se rekommendation kring vilka dagar som är relevanta i Kunskapsbanken

 

 Vi rekommenderar att Tema Våren sitter uppe i butikerna mellan 20/3–30/5. 

 

Kommande årstidskampanjer med preliminära tider:

  • Sommar 1/6–30/8
  • Höst 1/9–31/10
  • Vinter 1/11–1/3.

 

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!