Just nu går det inte att boka resor till och från Riksstämman i Karlstad på grund av banarbeten. Ni som ska boka via Tranås resebyrå behöver avvakta till att SJ har släppt biljetterna. Enligt SJ planeras detta ske i slutet av mars. När biljetter går att boka skickas även självbokningslänk ut till er som har valt det alternativet.

Nominera Årets rödakorskrets och Årets rödakorsare 2023

Två rödakorsfrivilliga kramas

Nu kör vi! Årets rödakorskrets och Årets rödakorsare 2023 ska utses.

Alla som är aktivt engagerade i Svenska Röda Korset kan nominera. Nomineringarna görs via ett forumulär och nomineringstiden pågår 1 december - 1 februari.

Nominera här

Årets rödakorskrets och Årets rödakorsare är priser som delas ut årligen inom Svenska Röda Korset. Syftet med priserna är att stärka vårt varumärke hos engagerade och allmänhet genom att bygga stolthet, uppmärksamma verksamhet, engagemang och personliga insatser samt motivera frivilliga.

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!