Nätverksträff 27 januari: Hur påverkas våra mötesplatser av pandemin?

Entre till Röda Korset i Hedemora

Vi träffas digitalt för att diskutera och dela erfarenheter om hur vi kan hålla i gång, trots restriktioner.

Många av våra verksamheter bedrivs på mötesplatser som under pandemin har fått pausa eller ställa om där det gått.

Många kretsar bedriver verksamhet på sin mötesplats. Det kan till exempel vara kretsens egna lokaler, lokaler i anslutning till secondhand-butiken eller en mötesplats i någon annans lokal som till exempel hos ett studieförbund eller på bibliotek. Röda Korset arbetar ständigt med att stärka arbetet på våra mötesplatser, som precis som mycket annat, blivit svårt i takt med de restriktioner som pandemin medför. Samtidigt som vikten av social samvaro, att få mötas och göra saker tillsammans, sällan varit så synligt som i pandemins fotspår. 

Hur gör vi? Hur gör ni?

Vill ni vara med och dela med er av era erfarenheter av att bedriva mötesplats och förhålla er till restriktionerna. Kanske har ni bra tips på hur ni har gjort. Eller än nyfikna att få ta del av hur andra kretsar gjort för att kunna bedriva verksamhet under pandemin på mötesplatsen. Den här nätverksträffen är till för alla kretsar som bedriver eller funderar på att starta verksamhet på mötesplats för att gemensamt diskutera det som möjliggör verksamhet under pandemin och även det som gör det svårt. Med på träffen finns tjänstepersoner som jobbar med föreningsutveckling respektive verksamhetsutveckling av mötesplatser.

Träffen sker den 27 januari kl 18.00-20.00 och riktar sig till alla kretsar som har verksamhet på mötesplatser oavsett målgrupp. Ingen anmälan krävs.

Här hittar du mer info och länk tillnätverksträffen

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!