På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Nätverksträff: Fördjupa arbetet med er lokala krisberedskap

Magdalena Engelsz, Frivilligledare Halmstad Röda Korset

Årets nationella nätverksträff i lokal krisberedskap kommer gå av stapeln vid två valbara tillfällen i höst, 21 oktober och 24 oktober.

De senaste åren har vi runt om i landet arbetat med lokal krisberedskap. Krisberedskapsplaner har tagits fram, faktiska krisinsatser har genomförts och samarbeten har påbörjats med externa aktörer.

Träffen riktar sig till er kretsar som tagit tydliga steg framåt i ert krisberedskapsarbete - ni har skrivit er krisberedskapsplan och vill utvecklas vidare i ert arbete. Nätverksträffen riktar sig även till dig som har en frivilligroll inom den lokala krisberedskapen – som Första hjälpare, Krisstödjare, Insatsledare eller Insatsansvarig. Det kommer inte att bli en traditionell nätverksträff, utan kommer att bli ett aktivt möte med lärande inslag.

Läs mer och anmäl er:

Nätverksträff Lokal krisberedskap 2021-10-21

Nätverksträff Lokal krisberedskap 2021-10-24

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!