Ny rapport här om corona i socioekonomiskt utsatta områden

Röda hjärtan hänger mellan träden och lappar med information på olika språk sitter uppsatta runt ett vitt tält i Lindängens centrum i södra Malmö. Här är Röda Korset och ett flertal andra organisationer och samhällsaktörer på plats varje vardag för att informera om hur människor kan undvika att bli smittade av coronaviruset.

Nu kan du tal del av en ny rapport som handlar om erfarenheter av coronapandemin i socioekonomiskt utsatta områden. Missa inte heller vårt digitala panelsamtal idag klockan 11.00 då vi diskuterar ämnet.

Vi presenterar en ny rapport om vårt arbete för att möta utsatthet med handlingskraft tillsammans med lokala samarbetspartners i socioekonomiskt utsatta områden. 

Här hittar du rapporten ”Lokal kraft i krisen – erfarenheter av coronapandemin i socioekonomiskt utsatta områden 2020-2021

Här kan du ta del av panelsamtalet på Youtube

Här kan du lyssna till inslaget som sändes i Studio Ett. 13 minuters inslag med intervjuer både med Martin Ärnlöv och kretsen i Linköping

 

 

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!