Missa inte AMIRA på 45 minuter

Besök återvändare Albanien

Projektet AMIRA verkar för att individer ska få stöd vid avslag på asylansökan och vid ett återvändande. I och med detta erbjuder vi nu en digital föreläsning- AMIRA på 45 minuter.

Projektet AMIRA som verkar för att individer ska få stöd vid avslag på asylansökan och vid ett återvändande avslutas vid årets slut efter drygt två års arbete. I och med detta erbjuder vi nu en digital föreläsning- AMIRA på 45 minuter - för er som är nyfikna på våra resultat, lärdomar och reflektioner. Vi kommer att ge exempel på genomförda aktiviteter och varför vi tror att vårt arbete för att stötta personer som har fått avslag och står inför ett återvändande är viktigt och vilken skillnad vi kan göra för dessa personer, men också vad vi ser för utmaningar i framtiden.

AMIRA på 45 minuter kommer att hållas måndagen 12 december kl. 14:00 via Teams, ingen anmälan krävs och länken hittar ni här: Klicka här för att ansluta till mötet

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!