Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Mer än 3 miljoner insamlade med hjälp av Swedavia

Thomas Hansson,  kassör i Märstakretsen.

Resenärer och medarbetare på Swedavias flygplatser har samlat in mer än 3 miljoner kronor till Röda Korsets arbete under 2019.

Bidraget uppmärksammades i Swedaviahuset, måndagen 2 mars i en överlämningsceremoni mellan Swedavias vd, Jonas Abrahamsson och Giomar Nilsson, relationsansvarig för samarbetet med Swedavia på Svenska Röda Korset.

- Det är alltid glädjande att kunna lämna över den här checken som vi tillsammans med resenärer och medarbetare har samlat ihop till. I tider som dessa vet vi hur mycket nytta Röda Korset gör och vi är oerhört stolta över att kunna bidra genom detta samarbete, säger Jonas Abrahamsson.

Swedavia och Röda Korset har ett mångårigt samarbete, där partnerna på flera sätt bidragit till varandras verksamheter genom en rad olika aktiviteter, bl.a. med kontantinsamling på fem av Swedavias flygplatser.

Från och med januari 2020 går även hittegods som inte hämtas ut från Bromma och Landvetter till Röda Korset och med start i höst även hittegods från Arlanda.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!