Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Lyckade utbildningstillfällen i Helsingborg och Stockholm

"Jag kunde mycket om kommunikation sedan tidigare, men det var värdefullt att få lyssna in och prata med andra frivilliga om våra gemensamma utmaningar och liknande kanaler som är specifika för Röda Korset", säger Marika Hamrelius, Sollentuna rödakorskrets.


Vi är igång med utbildningsturnén ”Spetsa din digitala kommunikationskompetens” som lär ut om digital kommunikation, sociala medier och marknadsföring. Vi har hittills varit i Helsingborg och Stockholm och ser nu fram emot kommande tillfällen i Varberg och Luleå. Häng med, du också!

Finns platser kvar till utbildningstillfällen i Varberg och Luleå. Oavsett var du befinner dig i din digitala kommunikationskompetens, vi spetsar den tillsammans. Anmäl dig idag!

2023-03-23 - Varberg, kl. 18-20. Anmäl dig här.
2023-03-28 - Luleå, kl. 18-20. Anmäl dig här.

Utbildningstillfällen finns även i Kalendariet.

Obs! Vi erbjuder reseersättning till alla våra utbildningstillfällen i Helsingborg, Stockholm, Varberg och Luleå. Läs mer om hur du får reseersättning nedan.

Redovisa resor, boende och andra utlägg

Boka resa och boende i ditt frivilliguppdrag – Tranås Resebyrå

För frågor och funderingar kontakta gärna Infoservice, info@redcross.se

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!