Lär dig lyckas på Tradera - grundkurs med vinstchans

Blandade saker från Second hand, Olskroken Göteborg

Välkommen till ett kunskapshöjande pass för kretsar som driver butik på Tradera eller som funderar på att starta! Sätt av den 20 oktober mellan klockan 10-12 och lär dig knepen som fungerar.

Tillsammans med erfarne David Nicosia från Tradera får du tips och kunskap i att välja ut rätt produkter, öka din försäljning och få svar på alla frågor du har runt Tradera och försäljning på plattformen. Vi tittar också på topplistor.

Kursen, som genomförs av enhet Kretsinsamling och Second Hand, kommer att ske online på Teams och du som deltagare kommer att få mejl med länk till kursen i god tid före start.

OSA snarast men senast den 19 oktober via Kalendariet

Den deltagare som är på tårna kanske redan i år kan kamma hem någon gren till sin krets i säljtävlingen nedan. Våga och vinn!

Röda Korset på Tradera Olympics- Tävlingsdags med fina priser i potten!

Det har varit en flygande start för Röda Korset second hand på Tradera. Vår gemensamma sida sattes upp i hösten 2020 för att skapa ett gemensamt erbjudande där alla lokala butikerna samlades på ett ställe. Detta i en tid då e-handeln sköt i taket och allt fler valde att köpa second hand hemifrån. Sedan dess har flera nya butiker tillkommit, kom med ni också!

Detta vill vi fira med Röda Korset på Tradera Olympics. Butikerna tävlar mot varandra i tre grenar och Tradera står för vinsten:

  1. Högst omsättning (dvs den butik som når de högsta försäljningssiffrorna) Vinst 10 000 kr presentkort
  2. Högst försäljningspris (dvs den butik som sålde det dyraste föremålet) Vinst 5000 kr presentkort
  3. Bäst successrate, dvs den butik som lyckas med högst försäljning per antal upplagda annonser (har ni tex 20 annonser uppe och alla säljs är successraten 100%) Vinst 5000 kr presentkort

Under oktober månad kommer tävlingen pågå och i november utser vi tre glada vinnare. Och en butik kan enbart vinna i en gren. 

Tradera står för vinsterna och de vinnande butikerna kommer få ett presentkort utställt på GoGift, där ni kan välja er gåva fritt från en rad olika företag som kommer hela butiken till godo.

Anmäl er här:

https://traderainfo.tgen.se/roda-korset-saljtavling-2021/

Är ni nybörjare och vill starta nu: det går jättefint. Läs här hur du går tillväga. Även om ni är nya har ni lika stor chans att vinna.

Internetbutik - Handbok – Kunskapsbanken (rodakorset.se)

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!