På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Kunskapsljus i höstmörkret

Dator och händer

Passa på att fräscha upp dina kunskaper om hur styrelsen leder en krets. Få tips på planering och genomförande av en rekrytering till kretsens verksamheter och hur engagemanget hålls vid liv. Låt grundprinciperna vägleda dig i ditt ledarskap.

Det finns fortfarande möjlighet att delta i entimmes digitala moduler med fokus på styrelsearbete, rekrytering, frivilligvård och värderingsstyrt ledarskap. Årets sista tillfällen genomförs från slutet av november till mitten av december. Dessutom kompletterar HR/Kretsstöd med en modul för kretsar med arbetsgivaransvar. Målet är att stärka din krets och bidra till inspiration.

De fasta moduler som genomförs regelbundet är:

Du behöver inte gå kurstillfällena i någon särskild ordning utan kan delta på det du önskar när du kan. Undantaget är ”Att leda en krets – för kretsar med arbetsgivaransvar”, där du ska ha genomgått ”Att leda en krets” innan. Anmälan görs via kalendariet på Rednet.

I december erbjuds också en kretsstämmogenomgång om genomförande av en kretsstämma med fokus på digitala kretsstämmor samt en genomgång av Kretsarnas verksamhetsrapportering 2020.

Dela gärna denna information inom kretsen och varmt välkommen med din anmälan.

 

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!