På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Kretskampen blir corona-anpassad i år

I årets Kretskampen blir det två deltävlingar med en vinnare i varje del. Kretsar, rödakorsgrupper eller förstahjälpen-grupper kan delta.

Varje år i oktober brukar den stora Kretskampen hållas. Volontärer träffas på bibliotek, hemma hos varandra eller i någon annan samlingslokal med datorer och böcker i högsta hugg. En del har fika med sig och andra har haft handarbeten med sig. Det är mycket skratt och prat och en härlig gemenskap samtidigt som man svarar på all världens möjliga och omöjliga frågor.

På grund av rådande omständigheter har vi istället valt att göra en lite annorlunda version av Kretskampen i år. Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och håller social distans så långt det går. Det innebär att vi i år inte kommer kunna hålla en vanlig Kretskamp där vi samlas framför datorerna eller böckerna och svarar på frågor mellan det sedvanliga kaffefikandet och skratten. I år kommer vi istället ha två deltävlingar, en vinnare i varje del. Ni kan delta som krets, rödakorsgrupp eller förstahjälpen-grupp.  

Den första deltävlingen är den vanliga Fotokampen med temat ”Frivilliga - hoppet i en kris”. I deltävling 2 ska tävlingsdeltagarna komma på ett nytt namn och en ny logga till Kretskampen.

Sista datum för att skicka in bidrag är 19 oktober klockan 17.00

All tävlinginformation hittar du i Kunskapsbanken

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!