På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Verksamhets-rapportering fortsätter 2022 - håll utkik efter januarienkäten!

Läser på surfplatta.

Som tidigare kommunicerats fortsätter den månadsvisa verksamhetsrapporteringen även under 2022.

Det är många kretsar som har rapporterat under 2021. Totalt har ca 80% av alla kretsar rapporterat minst en månad, även om de allra flesta kretsar skickat in uppföljningarna varje månad. Stort tack för ett gediget rapporteringsarbete under 2021! Tack vare allt som rapporterats in löpande har vi kunnat visa allt som görs över hela Sverige – som är avgörande i påverkansarbetet, dialogen med givare och visa vår kapacitet i landet. 

Nu är det nytt år och verksamhetsrapporteringen fortsätter på precis samma vis som 2021. Månadsvisa rapporteringen skickas till alla ordföranden, kretsanställda och e-postmottagare den första varje månad. Det innebär att det första utskicket som avser januari skickas ut till alla kretsar 1 februari. Innehållet är i stort sett detsamma som under 2021. Utifrån varje verksamhetstyp rapporterar kretsar om verksamheten bedrivits, hur många frivilliga som engagerat sig och antal deltagartillfällen som genomförts inom verksamheten. Utöver de ordinarie verksamheterna finns ett avsnitt som följer tillfälliga insatser, nu inledningsvis ställs frågor om bland annat vaccinationsinsatserna.  

Nu ser vi fram emot 2022 och att få en fortsatt samlad bild av rt viktiga arbete. Läs mer om verksamhetsrapporteringen på Rednet. 

När är sammanställningen av 2021 färdig?  

Sista dag att rapportera 2021 års verksamhetsrapportering var den 31/1 2022 vilket betyder att vi precis påbörjat arbetat att sammanställa alla resultat. Resultaten kommer att delas på Rednet så snart vi är klara. Håll utkik på sidan som samlar alla sammanställningar.  

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!