På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Kretsarnas verksamhetsrapportering för 2020

Kretsrapporten för i år kommer inte att genomföras i verktyget Frivillig. Istället kommer kretsarnas verksamhetsrapportering för 2020 baseras på de enkäter som har besvarats löpande under året, samt ett fåtal kompletterande enkätfrågor som kommer att ställas på årsbasis.

Verksamhetsåret 2020 har varit ett annorlunda år som i och med corona fått kretsar att pausa, ställa om, starta ny men också bedriva ordinarie verksamhet. För att få en bättre uppfattning av vilken omställning som gjorts har enkäten ”Kretsens verksamhet under coronakrisen” veckovis skickats ut och besvarats av kretsarna. För att bäst ta vara på det gedigna rapporteringsarbetet som har gjorts av mer än 400 kretsar, och för att inte kräva ytterligare rapportering, kommer kretsarnas verksamhetsrapportering för 2020 baseras på de enkäter som har besvarats löpande under 2020, samt ett fåtal kompletterande enkätfrågor som kommer att ställas på årsbasis.

Det är därför viktigt att kretsar fortsätter besvara den veckovisa enkäten, samt de kompletterande enkätfrågorna som tillkommer i slutet av året, då de ligger till grund för kretsarnas verksamhetsrapportering 2020. Det är även möjligt att rapportera veckor retroaktivt. Ju fler besvarade veckor desto bättre, men optimalt minst tre besvarade veckor utspridda under året.

Mer information, frågor och svar samt länk till enkäten finns i Kunskapsbanken Om Kretsarnas verksamhetsrapportering 

 

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!