Kretsarnas verksamhetsrapportering – ta del av månadsvisa sammanställningar

Verksamhetsrapportering

Situationen med Corona fortsätter i högsta grad påverka våra verksamheter och det finns ett fortsatt behov av att löpande samla in och kommunicera det viktiga arbete som bedrivs under 2021. Under året skickas därför en enkät till alla kretsar som syftar till att rapportera verksamheten; ordinarie, omställd eller insatser kopplade till covid-19.

Tack vare att mer än 300 kretsar rapporterar varje månad har vi tillsammans kunnat synliggöra det fantastiska arbetet i kontakt med givare, samverkanspartners och i opinionsbildning. Utöver det har rapporteringen även möjliggjort ett bättre kretsnära stöd 

För att ta del av resultaten från kretsarnas verksamhetsrapporteringen kommer det varje månad publiceras en sammanställning som baseras på de rapporter som inkommit. Ni hittar redan nu sammanställningen från januari och februari på Rednet. Kom ihåg att de månadsvisa sammanställningarna ger en bra temperaturmätning kring vad som bedrivs omkring i landetMen de återger inte hela bilden av kretsars närvaro och kapaciteteftersom alla kretsar inte haft möjlighet att besvara enkäten.  

Vill ni veta mer om årets upplägg? Vi bjuder den 3 maj klockan 18.00 in till ett tillfälle där vi berättar mer om kretsarnas verksamhetsrapportering. Under tillfället kommer upplägget och bakgrunden till den månadsvisa enkäten att presenteras samt en presentation kring hur resultatet av kretsarnas gedigna rapportering används. Du anmäler dig här.

Du kan sa mer om upplägget på Rednet.  

Tack att ni rapporterar! 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!