Kretsarnas verksamhet har gett stöd mer än 700 000 gånger!

Nu är Svenska Röda Korsets sammanställning av kretsarnas fantastiska verksamhet under 2021 färdig! I sammanställningen kan du bland annat läsa att 75 kretsar har gett stöd på vaccinationsplatser, att 61 kretsar utökat sin second hand verksamhet till att även ha onlineförsäljning på Tradera, att 172 kretsar bedrivit verksamhet som syftar till att ge stöd till äldre och ofrivilligt ensamma, och mycket mer.

Antalet frivilliga har dock minskat jämfört med tidigare år vilket främst är ett resultat av pandemin som slagit hårt mot en viktig och stor del av vår frivilligbas. Trots detta har kretsarnas verksamhet kunnat ge stöd 720 000 gånger! 

Sammanställningen baseras framförallt på kretsarnas månadsvisa verksamhetsrapportering men har i några fall kompletterats med ytterligare data. Här kan du hitta sammanställningen av kretsarnas verksamhetsrapportering 2021.

Den månadsvisa rapporteringen fortsätter under 2022, är du intresserad av att läsa mer om upplägget kika gärna på  Rednet.

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!