Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Kretsar sökes som vill vara med i projekt om lönehantering

30 mars bjuder HR tillsammans med Aspia in till informationsträffar med fokus på lön. Är du arbetsgivare i krets? Kom till informationsträff!

Nu drar vi i gång ett arbete som är en del i Förening 2.0. Vi söker nu kretsar som vill vara först ut med att testa detta och ingå i projektet.

Enkel och effektiv löneadministration

Vi är mycket glada för att kunna presentera ett projekt som en del i att stärka kretsar och att kunna erbjuda tekniska lösningar och verktyg som redan används inom Svenska Röda Korset. Tjänsten möjliggör enkel och effektiv hantering av löneadministration, både för medarbetare och chef, tack vare ett modernt system. Svenska Röda Korset kommer att stå för kostnaden av tjänsten under de första två åren, och efter utvärdering finns möjlighet till eventuell förlängning.

Står din krets inför ett byte av leverantör för lönehanteringen eller sköts lönerna idag av förtroendevald? Om ni är nyfikna på vad det skulle innebära att byta till en extern leverantör? Då är detta något för dig!

Kommande lönerevision

Under våren står vi också inför en lönerevision enligt kollektivavtalet ”Tjänstemän i civilsamhället”.

Första delen på informationsträffen kommer vi att gå igenom löneavtalet (kollektivavtalet Tjänstemän i civilsamhället) och lönerevisionen 2022.

Välkommen på diigitalt ”Öppet hus”. Temat är lön, indelat på två områden. Vi kommer att diskutera följande två områden som berör kretsar med anställda medarbetare:

  • Information om lönerevisionen 2022
  • Erbjudande om lönehantering för krets

Informationsträff 30/3 kl 18.00-20.00 Anmäl dig här

Läs mer om lön i  "kretsens arbetsgivarhandbok" på Rednet

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!