På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

11 maj är det Kretsaktuellt - ett dialogmöte för förtroendevalda

Margareta Wahlström på Riksstämman 2019

Det tidigare Röda rummet för förtroendevalda byter namn till Kretsaktuellt, och det är inte bara namnet som ändras utan också formatet; från en webbsändning till ett digitalt möte.

Kretsaktuellt är alltså ett digitalt möte som vänder sig specifikt till förtroendevalda i kretsar och regionråd. Syftet med mötet är att ge utrymme för aktuella frågor som engagerar och utmanar kretsarna och organisationen i sin helhet. Målet med dessa möten är att deltagare får   reflektera, lära av varandra och hämta in inspiration till hur leda, förvalta och utveckla en krets.   

I år äger första mötet rum den 11 maj, klockan 17:00-19:00 digitalt via Zoom. Anmälan görs via kalendariet. Länk till mötet skickas ut i bekräftelsemejl.

Styrelsen för Svenska Röda Korset håller i mötet och fokus kommer att vara på deltidsuppföljning av strategiska inriktningen. Med andra ord kommer mötet att reflektera över hur långt vi har kommit i strategin och hur långt vi har kvar. Mötet fokuserar på kretsarnas arbete för att uppnå strategin; om utmaningar och möjligheter. Det här är ett möte som bygger på att deltagare utbyter tankar och erfarenheter med varandra.   

Om detta kan vara något för dig och du vill träffa och prata med förtroendevalda från andra kretsar är du välkommen att anmäla dig!

Varmt välkommen!  

Fler nyheter

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!