Nu kan vi kommentera nyheter på Rednet

För att kommentera behöver du aktivera ditt rödakorskonto. Successivt skickar vi mejl till rödakorsare för att aktivera rödakorskontot, en viktig pusselbit i vår digitaliseringsresa.

I november skickade vi mejl till alla ordförande i en krets och i förra veckan skickade vi mejl till resterande förtroendevalda i kretsar och till regionråden. Syftet med rödakorskontot är på lång sikt att det ska bli lättare att administrera ditt rödakors-uppdrag, bland annat genom att du som rödakorsare enklare kommer åt dina system och verktyg.   

Bidra med dina infallsvinklar -kommentera nyheter på Rednet

När du är inloggad kan du också delta i dialogen här på Rednet genom att kommentera nyheter och läsa andras kommentarer.  Rednet är sedan januari 2020 ett öppet intranät. Alla kan läsa alla nyheter och alla artiklar i Kunskapsbanken utan att logga in. Men för att kommentera nyheter behöver du vara inloggad.

Alla rödakorsare bjuds in efter hand 

Successivt kommer vi att bjuda in alla frivilliga och kretsanställda att aktivera sina rödakorskonton, via ett mejlutskick och information på Rednet. Alla lokala webbredaktörer har också fått information om att aktivera sina rödakorskonton för att kunna redigera de lokala webbsidorna. 

Tjänstepersoner behöver inte aktivera kontot utan kan logga in direkt med samma inloggningsuppgifter som för office365. Du loggar in via den Röda figuren/avataren på Rednet startsida.

Läs mer om rödakorskontot i Kunskapsbanken 

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!