Knip en plats till kommande utbildning i digital kommunikation

Vi reser runt till fyra olika städer i Sverige och utbildar inom digital kommunikation.

Nu finns platser kvar till vårens utbildning ”Spetsa din digitala kommunikationskompetens” i Stockholm, Varberg och Luleå. Missa inte och anmäl dig idag! Vi ses snart!

”Digital guru” eller ”bas-användare”? Oavsett var du befinner dig i din digitala kommunikationskompetens så spetsar vi till den tillsammans! Under utbildningen lär du dig allt om hur din krets kan överleva i en digital värld och bli en smidig och kunnig användare av våra digitala verktyg och plattformar - enkelt, medvetet och planerat.

Just nu finns platser kvar till utbildningstillfällen i Stockholm, Varberg och Luleå.

2023-03-15 - Stockholm, kl. 18-20. Anmäl dig här.
2023-03-23 - Varberg, kl. 18-20. Anmäl dig här.
2023-03-28 - Luleå, kl. 18-20. Anmäl dig här.

Fyll i vårt anmälningsformulär så återkommer vi med en bekräftelse och mer information efter anmälningsperioden har gått ut. Utbildningstillfällen finns även i Kalendariet.

Obs! Vi erbjuder reseersättning till alla våra utbildningstillfällen i Helsingborg, Stockholm, Varberg och Luleå. Läs mer om hur du får reseersättning nedan.

Redovisa resor, boende och andra utlägg

Boka resa och boende i ditt frivilliguppdrag – Tranås Resebyrå

För frågor och funderingar kontakta gärna Infoservice, info@redcross.se

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!