Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

En spännande kampanjhöst väntar!

Handla katastrofpaket i vår gåvoshop

Det är mycket roligt som väntar framöver, allt från vår årliga julkampanj till en rejäl satsning på att visa upp och locka folk till våra second hand-butiker.

Kampanjdatum i höst

Second hand-kampanj: 19/10 - 30/11
Världens barn: 21/9 - 4/10 (Skänk en dagskassa: 3/10) 
Julkampanj: 15/11 - 31/12

Second hand-kampanj

I oktober gör vi en stor kampanj för våra second hand-butiker. Vi vill att fler ska upptäcka och så klart handla hos oss. Efter den svåra våren hoppas vi att detta blir en rejäl energiinjektion som också märks i kassan. Kampanjen syns i många kanaler och butikerna får material till sig inför kampanjstart.
Läs mer och se hur ni som butik kan förbereda er

Världens barn – ställer om, inte in

Även Världens barn planerar spännande aktiviteter för att lyfta second hand i år, och den 3/10 uppmanas alla second hand-butiker att skänka en dagskassa. För många kan det så klart vara svårt efter en ekonomiskt och på andra sätt påfrestande coronavår, men kan man så är det ett fint sätt att stötta barn världen över.

Hela Världens barn blir också lite annorlunda i år. Galan sänds utan publik, och inga reportageresor har kunnat göras. Men SVT har istället fått till ett fint distansreportage från vårt arbete i Jemen, så lösningar finns!

Vi vill också påminna om den ”fredade perioden” v. 39 och 40, då vi inte är ute med några andra insamlingar än Världens barn.  

Läs mer om Världens barn 2020

Julkampanj

Självklart blir det jul i år igen! Årets ändamål är kris och katastrof, och konceptet är under utveckling. Så fort vi vet mer kommer också mer info – någon gång under september.

 

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!