Dags att julkampanja, lika enkelt att rädda liv som i fjol

Julkampanj

NU är det dags för JULKAMPANJ och även i detta sammanhang väljer vi i år att tänka hållbart och kör på återbruk.

Detta innebär med andra ord att vi gör en repris på förra årets kampanj som från och med den 1 november ligger synlig igen för beställning i Föreningsbutiken. För er som har kvar material från förra året; bara upp och ut med det igen.

Allt kampanjmaterial ligger under Second hand / Kampanjmaterial / Julkampanj 2021 och för er som har aktiviteter utanför butikerna eller inte har second hand-butiker hittar ni användbart material under Insamling/ Kampanjmaterial/ Julkampanj 2021.

Det som dock är spännande är att det finns EN HELT NY möjlighet för er att tjäna extra pengar genom att sälja gåvobevis i eller utanför era butiker. Även dessa och tillhörande ställ finns i Föreningsbutiken för beställning från och med 15 november.

Läs mer om detta och årets kampanj i Kunskapsbanken. Där hittar du också "kampanjinfo" med alla produkter och matnyttig information och inspiration i som går att ladda ner längst ner i artikeln. "Kampanjinfon" finns också i Föreningsbutiken.

Ändamål: Kris och katastrof & Hela Röda Korset (gåvobevisen) 

Huvudbudskap: ”Att rädda liv har aldrig varit enklare”

Datum: 15/11 - 31/12 -2021

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!