På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Viktiga telefonnummer och praktisk support under Riksstämman

Riksstämman 2021 logga

Här finns viktiga telefonnummer och information inför Riksstämman som startar 23 maj kl.09:00.

Har du frågor inför att Riksstämman öppnar den 23 maj? Hör av dig till Infoservice

 

Under Riksstämman, kan du ringa supportnumret på 08 - 452 46 27. Supportnumret är öppen alla pass under veckan, och minst 30 minuter innan start av passet.

 

Söndag 23 maj öppnar supporttelefonen 8.15. Ring 08 - 452 46 27 om du behöver hjälp med tekniken

 

Zoom

Varje dag under Riksstämman, skickar vi ut mejl med dagens aktuella Zoom-länk. Avsändaren är utbildning@redcross.se. Kolla din skräppost, det kan ha fastnat där.

 

Du behöver inget konto för att ansluta till ett Zoom-möte. Här finns lathundar och instruktionsfilmer om hur du ansluter till ett Zoom-möte, antingen från dator eller surfplatta. 

 

eSessions

Det är viktigt att du har loggat in på eSessions när Riksstämman öppnar! I eSessions genomförs alla omröstningar.

 

Här loggar du in i eSessions:https://srk2021.esessions.se

 

Du kan behöva scrolla ner på sidan för att se dagordningspunkterna.

 

Dina inloggningsuppgifter har du fått på mejl. Första utskicket av inloggningsuppgifter skickades 23 april. Hittar du inte dina inloggningsuppgifter? Kolla din skräppost, det kan ha fastnat där. Avsändaren är utbildning@redcross.se. Hör annars av dig till Infoservice på 0771-19 95 00.

 

Tips

Zoom och eSessions är två olika program som du kommer att använda samtidigt under vissa delar av Riksstämman. Öva på att ha två parallella programfönster uppe samtidigt på din datorskärm, eller om du har möjlighet, ha ett program på datorn och det andra programmet på en surfplatta.

 

Det finns en instruktionsfilm om hur du har två programfönster öppna samtidigt på en dator. 

 

Har du som ombud fått förhinder? 

Kan du inte längre delta som ombud ska ersättare gå in i ditt ställe, om sådan är vald. Anmäl detta i formulären på Riksstämmans sida i Kunskapsbanken under rubriken För dig som riksstämmoombud.

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt Röda Korset-konto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt Röda Korset-konto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!