Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Nu startar ICAs julkampanj till förmån för Röda Korset

Vi är mycket glada och stolta över vårt viktiga samarbete med ICA Gruppen. Nu är årets julkampanj med ICA lanserad och i denna kommer cirka 100 produkter att säljas till förmån för Röda Korsets nationella arbete. Apotek Hjärtat deltar också i julkampanjen genom försäljning av julsenap på samtliga apotek i Sverige.

I samband med lanseringen av julkampanjen har ICA tagit fram en intern film för ICAs anställda för att berätta om julkampanjen och stödet till Röda Korset. Se ett kort utdrag där Martin Ärnlöv och ICA Stiftelsens generalsekreterare Pinar Musadotter berättar om det värdefulla samarbetet oss emellan.

Samarbetet har fördjupats under årets coronainsats och både ICA och Apotek Hjärtat har varit viktiga samarbetspartners genom bland annat distribution av matkassar och läkemedel till människor i riskgrupper. Tillsammans med andra organisationer har vi kunnat förmedla över 33 000 matkassar och läkemedelspaket! Idag har ett 70-tal kretsar lokala samarbeten med ICA-handlare som har ställt upp på ett fantastiskt sätt under årets utmanande coronakris och där våra kretsar och frivilliga gör ett fantastiskt arbete.

Håll utkik efter ICAs kommande julkampanjfilm på TV4 och kampanjinformation i butikerna. Nu ser vi fram emot ICAs julkampanj och ett fortsatt engagemang och samarbete under 2021!

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!