Höstspurt för kretsinsamling, delta med din krets!

Det är runt en månad kvar tills de allra flesta av oss börjar packa ihop, avslutar årets verksamhet och går på julledigt. Året har bjudit på stora utmaningar, både situationer som vi visste om och kunde planera för och sådana som tillkommit.

Vi behöver med det göra en extra insamlingsspurt för att säkra att vi har medel tillgängliga där det behövs. Därför finns det nu ett material för er kretsar som vill göra en sista insamlingsspurt före jul, eller göra vårt budskap till en del av de aktiviteter som ni planerar under resten av året.

Huvudbudskapet är: När katastrofen inträffar så är vi redan där. Och det är det som är så unikt med vår rörelse.

Vi behöver i första hand inte skicka personal, resurser och hjälp när något händer. Den nationella föreningen finns redan på plats och dessutom på 192 platser jorden över. I osäkra tider behöver vi kunna agera och stötta upp, nationellt så väl som internationellt.

Tack vare att ni kretsar samlar in pengar till fria medel så kan vi ha hög flexibilitet och hjälpa våra medmänniskor oavsett utmaning. Insamlingsmaterialet innefattar affischer, bössbanderoller samt material till sociala medier och till lokal press. Alltsammans ligger i Föreningsbutiken för beställning och nedladdning. Följande teman är framtagna: hungersnöd, tyfon, konflikt och översvämning.

Ta dig till Föreningsbutiken: Kampanjmaterial | Online (atta45.se)

Läs mer om insamlingsändamålet här: Insamling Hela Röda Korset.

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!