Röda Korsets Högskola lanserar ny webbplats

rektor Röda Korsets Högskola

Högskolans webb flyttar in i vår gemensamma webbplattform och blir en del av Röda Korsets Högskolas och Svenska Röda Korsets samarbete.

Rektor Susanne Georgsson: foto: Sören Andersson

– Vi är glada att idag lansera vår nya webbplats som vi hoppas ska informera om högskolans utbildning och forskning på bästa vis och ge en inspirerande och intresseväckande bild av högskolans verksamhet, säger Susanne Georgsson, rektor för Röda Korsets Högskola.

Under ett par års tid har vi arbetat med projektet ”Ett Röda Korset på nätet” och nu är även högskolan en del av den gemensamma digitala närvaron för Röda Korset i Sverige.

Den nya hemsidan har samma webbadress som tidigare och innehållet är också i mångt och mycket detsamma. Det visuella har dock fått ett lyft och sidan kommer fortsättningsvis vara en del av Svenska Röda Korsets webbutveckling.

– Röda Korsets Högskola och Svenska Röda Korset samarbetar inom flera områden och det är glädjande att hemsidan också nu är ett av våra samarbetsområden. Tillsammans arbetar vi för ökad kännedom om Rödakorsrörelsens arbete och verksamhet, säger rektor Susanne Georgsson.

Röda Korsets Högskola är en av Sveriges mest attraktiva högskolor inom sjuksköterskeutbildning. Högskolan erbjuder sjuksköterskeutbildning, specialistsjuksköterskeutbildningar inom infektionssjukvård, intensivvård och psykiatrisk vård samt fristående kurser. Som en del av rödakorsrörelsen är profileringen mot utsatthet, mångfald, humanitet och globala perspektiv central i samtliga utbildningar och högskolans profilområden inom forskning och utbildning är global omvårdnad och global hälsa.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!