På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Hitta bilder på vaccinationsstödjare i Mediabanken

Frivillig vaccinationsstödjare i Skellefteå.

Runt om i landet pågår vaccinationsinsatserna mot covid-19 för fullt och över 1 000 fantastiska rödakorsvolontärer är på plats för att hjälpa till. Men vi behöver bli fler!

Har du behov av bilder för att rekrytera vaccinationsstödjare och volontärer som sprider vaccininformation? I så fall kan du leta i vår Mediabank. Där finns många nya bilder på volontärer från Skellefteå i norr till Malmö i söder uppladdade. Använd dem gärna!

All info om Mediabanken och hur du loggar in finns i Kunskapsbanken på Rednet. I Mediabanken söker du exempelvis på vaccinationsstödjare, vaccinationsinformation, vaccin eller vaccination, gör ditt urval och laddar ner dem du vill använda. Glöm inte att ange namn på fotograf där det är möjligt!

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!