På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Välkommen till vår nya utbildningsportal

Utbildningsportalen

Vi öppnar upp vår nya utbildningsportal för att du snabbt och enkelt ska kunna gå webbkurser på din mobil, platta eller dator.

De grundkurser som alla rödakorsare bör gå (Att vara frivillig, Rödakorskunskap, Uppförandekoden) är uppdaterade på plattformen. Att vara frivillig har genomgått en större uppdatering och omarbetning. Vi hoppas att kurserna ska göra att du känner dig tryggare i ditt uppdrag som rödakorsare.  

Vad ska vår nya utbildningsportal heta? - Tävla och vinn ett fint pris 
Plattformen stöttar vårt arbete mot ett blandat, kontinuerligt och effektivt lärande där vi blandar digitala och fysiska aktiviteter. Vinnaren får välja ämne och innehåll till en minikurs vi skapar. Vad vill ni i er krets eller verksamhet lära er mer om? Missa inte chansen att vinna och få just din kurs publicerad.  

Tryck på länken nedan för att komma direkt till portalen. Börja med kursen Introduktion till utbildningsportal. I denna kurs lämnar du också, om du vill, ditt bidrag till namntävlingen. Framöver kommer du att logga in på annat sätt men med anledning av att många nya frivilliga engagerar sig i samband med coronakrisen, så smyglanseras utbildningsportalen nu.  

Besök utbildningsportalen

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!