Frågorna i verksamhets-rapporteringen 2024

Hand som antecknar

Ett nytt verktyg har tagits fram för att förenkla verksamhetsrapporteringen för kretsar. Under den senare delen av året har ett projekt tittat på flera förbättringar av hur rapporteringen går till, som kommer att lanseras 2024.

Det nya rapporteringsverktyget gör det till exempel möjligt att se hur många frivilliga som finns registrerade i Redy i kretsen. På så sätt blir det enklare för den som fyller i enkätrapporten att svara på frågor om de olika verksamheterna.

Med det nya verktyget blir det också möjligt för kretsen att ta del av vad som rapporterats in, i form av grafer och tabeller. Information som sedan kan användas för att till exempel marknadsföra kretsens verksamheter, som en del av verksamhetsberättelsen eller för att berätta för bidragsgivare om vad kretsen gör.

Dessutom har ett flertal frågor tagits bort från verksamhetsrapporteringen, och frekvensen ändras så att den sker kvartalsvis i stället för varje månad.

Förbered er redan nu för rapporteringen genom de nya frågorna (PDF)

 

Mer om verksamhetsrapporteringen i Kunskapsbanken

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!