Uppdaterad information vad som gäller för kretsstämmor under rådande omständigheter. Läs mer här!

På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Första hjälpen för förvarstagna

Första hjälpen Online

För första gången har Första hjälpen Online erbjudits till personer som vistas på förvar.

Migrationsverket berömde Röda Korsets insats och deltagarna uppskattade kursen. Sedan många år gör Röda Korset besök och har samtal med förvarstagna, både på plats och via länk. Nu erbjuds en betydelsefull aktivitet till. Första hjälpen ger kunskap som är livsavgörande att ha med sig - överallt.

För frihetsberövade är det dessutom hälsofrämjande med olika aktiviteter. På en låst institution är sysselsättning ett sätt att motverka oro och stress i en enformig och svår livssituation. Första hjälpen Online har ett stort mervärde på förvar och målet är att fler förvar och förvarstagna ska få ta del av Svenska Röda Korsets verksamheter.

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!