På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Förändra din värld på Röda Korsets folkhögskola

Arm över jordglob, Röda Korsets folkhögskola

En mötesplats för humanitära värderingar, samtal och lärande över gränser!

Att läsa på folkhögskola är en erfarenhet utöver det vanliga. Glöm dammiga klassrum, fyrkantiga undervisningsmetoder och centrala läroplaner. En folkhögskola handlar om gemenskap, dialog, verklighetsförankring och att ta vara på just dina erfarenheter och mål. 

Då Röda Korsets folkhögskola dessutom har en tonvikt på demokrati, mänskliga rättigheter, mångfald och konflikthantering blir erfarenheterna du får på skolan ännu mer angelägna. Här finns möjlighet att på allmän kurs läsa in gymnasie- och högskolebehörighet, du kan studera med internationellt fokus inom dokumentärfilm, migration, mänskliga rättigheter, klimatomställning och hållbarhet. Skolan har även ett naturvetenskapligt basår på tre terminer och en distanskurs i antidiskriminering.

Röda Korsets folkhögskola ligger mitt i Skärholmen, Stockholm. Läs mer om kursutbudet och ansök till höstterminens kurser innan 15 april på hemsidan.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!