Premiär för Folkhälsoresans turnéplan

Folkhälsoresan - miniföreställning vi gjorde med äldre i Upplands-Bro

Nu har vi på Folkhälsoresan äntligen spikat alla datum för föreställningarna under turnén i sommar.

I augusti och september kommer Folkhälsoresan, vårt samarbetsprojekt med Clowner utan Gränser, att åka på turné. Från Lycksele i norr till Malmö i syd kommer professionella artister från Clowner utan Gränser att bjuda in till en gratis föreställning som riktar sig till såväl unga som äldre. 
 
Folkhälsoresan som syftar till att motverka hälsoklyftor och minska ofrivillig ensamhet genom kreativa och hälsofrämjande metoder, kommer genom denna turné bjuda på skratt, lek och glädje för att kunna bygga tillit och gemenskap att diskutera hälsofrågor på ett avdramatiserat sätt.    

Ta gärna tillfället i akt och besök oss på någon av spelplatserna för att skapa minnen tillsammans med dina nära och kära.  

Här är sommarens turnéplan

Augusti

12 Borlänge

16 Bräcke

18 Sollefteå

23 Lycksele

26 Stockholm Väst

30 Vänersborg

September

02 Ludvika

05 Töreboda

09 Upplands-Bro

12 Halmstad

16 Malmö

17 Perstorp

23 Växjö

30 Örebro

Tidigare nyheter om Folkhälsoresan

Röda Korset och Clowner utan Gränser lanserar Folkhälsoresan

Folkhälsoresan rullar igång

Projektet finansieras av Postkodlotteriet och pågår fram till år 2026. Läs mer och följ turnén: Folkhälsoresan på rodakorset.se

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!