Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Vilket enormt engagemang vi haft under höstens frivilligrekryteringskampanj!

Volontären Roberto Tamayo, 34, som är gymnasielärare i Hallunda. "Jag har hållit på med det här i några månader nu. Jag trivs bra, det är kul och jag lär mig matte igen när jag pluggar med barnen! Jag är gymnasielärare i svenska och historia så det var ett tag sedan jag pluggade matte. Det känns bra att kunna hjälpa till och så lär man ju känna många också."

Mellan den 15 september och 23 oktober har vår rekryteringskampanj gått varm på våra sociala medier och i lokal press. Nu är kampanjen avslutad med totalt 77 engagerade kretsar.

Stort tack till alla kretsar som med sitt engagemang bidragit till att vi blir fler volontärer i våra verksamheter och att vi nått ut med vad vi gör till många fler. 

Årets kampanj gav ett stort genomslag:

  • 332 volontäruppdrag publicerade på rodakorset.se/engagera-dig jämfört med  drygt 100 uppdrag som vanligtvis brukar vara publicerade.

  • 22 950 besök på rodakorset.se/engagera-dig under kampanjperioden.

  • Under perioden där vi köpte annonsering i sociala medier och i lokala tidningar ökade besöken på rodakorset.se/engagera-dig i genomsnitt med 100% jämfört med samma period föregående år.

  • 857 ansökningar i ReachMee under hela kampanjperioden.

  • När vi annonserade ökade antalet ansökningar i ReachMee i genomsnitt med 60 % jämfört med samma period föregående år.

Kampanjen är avslutad men vårt viktiga arbete fortsätter och nu blickar vi framåt för att tillsammans bli bättre, nå fler och utveckla alla våra viktiga verksamheter.

Kampanjarbetet kommer att utvärderas för att vi ska lära oss och bli ännu bättre på att rekrytera volontärer och ge stöd i rekryteringen. Kretsar som deltog i kampanjen kommer bli kontaktade med utvärderingsenkät i mitten av november.

Tack än en gång till alla som engagerat sig i kampanjen.

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!