Just nu går det inte att boka resor till och från Riksstämman i Karlstad på grund av banarbeten. Ni som ska boka via Tranås resebyrå behöver avvakta till att SJ har släppt biljetterna. Enligt SJ planeras detta ske i slutet av mars. När biljetter går att boka skickas även självbokningslänk ut till er som har valt det alternativet.

Du är en av 14 miljoner frivilliga - tack för ditt engagemang!

Hej frivillig, idag vill vi fira Dig och alla andra frivilliga!   

Den Internationella frivilligdagen, den 5 december, är ett initiativ som FN instiftat för att uppmärksamma alla frivilliga runt om i världen som bidrar med frivilliga insatser.

Vi vill fira dagen med dig! Du är en av runt 22 000 frivilliga i Sverige som bidrar med ditt engagemang i Svenska Röda Korsets arbete för medmänniskor i din egen närhet och till medmänniskor runt om i världen.

Din och andra frivilligas insatser är ovärderliga. Frivilliga är både ryggraden och hjärtat i vår rörelse. Ett varmt och stort TACK till Dig!  

Vi vill också passa på att skicka med hälsningar från rödakorskollegor runt om i världen som på detta sätt vill bidra till att hylla alla frivilliga i Sverige och påminna oss om hur viktiga alla frivilliga är som varje dag, året runt, bidrar som medmänniskor i det globala nätverket Röda Korset.

Och som en våra kollegor så vist säger i filmen:

”Tillsammans är vi oslagbara. Tillsammans är vi Röda Korset"

Bästa rödakorshälsningar och Varmt TACK!

Anna Hägg-Sjöquist

Ordförande Svenska Röda Korset

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!