Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Ditt nya rödakorskonto – enkel tillgång till flera digitala verktyg och plattformar

Ditt nya rödakorskonto: enkel tillgång till flera verktyg och plattformar.

Äntligen! Nu blir det enklare att logga in i våra digitala verktyg och plattformar.

Det är inte lätt att komma ihåg alla lösenord man har på olika sidor på internet. Ni vet den där frågan, glömt ditt lösenord? Är du också trött på att aldrig komma ihåg lösenord till olika webbsidor?

Nu gör vi det enklare för dig som använder sig av Rednet, Ready, ReachMee, Mediabanken och lokala webbsidor att logga in. Du behöver bara ett användarkonto och ett lösenord för att komma åt dessa plattformar: rödakorskonto.

Vad är ett rödakorskonto?

Rödakorskontot är ett sätt att verifiera vem du är och vilken typ av uppdrag du har inom Röda Korset. 

Hur skaffar man ett rödakorskonto? 

Du som har ett uppdrag och en mejladress i Redy kan aktivera ditt rödakorskonto. Du behöver aktivera kontot en gång, sedan loggar du in via startsidan på Rednet.

Hur aktiverar man sitt rödakorskonto?

För att aktivera ditt rödakorskonto klicka på länken https://redcross-se.okta-emea.com/signin/forgot-password Fyll i din mejladress och klicka på "Återställ via e-post".

Mer info om hur du ska gå tillväga för att aktivera ditt konto finns här: Logga in med ditt rödakorskonto – Kunskapsbanken (rodakorset.se)

Och sen då?

Sedan kan du börja använda dig av de olika plattformar som du har behörighet till med en och samma inloggning. Fiffigt eller hur?

Har du frågor?

Kontakta infoservice: info@redcross.se eller via telefon 0771–19 95 00 vardagar kl.10.00–12.00 och 13.00–16.00.

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!