Stärk dina kunskaper om hur styrelsen leder en krets

Hand med klubba

Behöver er krets uppdatera kunskaperna om kretsledning, få rekryteringstips och råd kring hur ni håller engagemanget glödande i verksamheten? Höstens digitala föreläsningsserier ger också inspiration till hur ni genom grundprinciperna kan ta ledarskapet till nya nivåer.

Nu finns en digital föreläsningsserie om styrelsearbete, rekrytering och värderingar för förtroendevalda.

Kursen Att leda en krets genomfördes vid nio tillfällen under våren. Förtroendevalda från 76 kretsar deltog. Efter deltagarnas önskemål om att kursen ska erbjudas kontinuerligt och kompletteras med fördjupning om grundprinciper, uppförandekoden och rekrytering, erbjuder vi nu under hösten en rad föreläsningsserier med entimmes moduler.

Vi fortsätter med grundkursen Att leda en krets och lägger till separata fördjupningar en gång i månaden på kvällstid. Målet är att stärka kretsen och bidra till inspiration.

Fasta moduler som genomförs regelbundet

Utöver dessa kommer även några kurstillfällen med fokus på valberedning, det digitala rekryteringsstödet ReachMee och tips inför kretsrapporteringen att erbjudas under hösten. Håll utkik efter datum för dessa. Håll utkik efter datum för dessa. Anmälan görs via kalendariet på Rednet.

Hoppas vi ses under ett eller flera tillfällen i höst!

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!