Delta i Circular Monday

Delta i circular monday.

Auktionera ut dina saker som du inte längre har behov av och buda på andras auktioner. Med hjälp av överskottet från försäljningen kan vi hjälpa fler människor i kris.

Idag är det Circular Monday!

Vår enorma konsumtion av kläder och prylar får stora konsekvenser för både människor och miljö. Rödakorset-rörelsen finns i 192 länder världen över och bevittnar dagligen hur klimatkrisen drabbar människor på olika sätt. För oss är det självklart att bidra till och uppmuntra återanvändande och cirkulär konsumtion.

I år uppmärksammar vi Circular Monday lite extra genom att uppmuntra alla att auktionera ut saker man inte längre har behov av - och buda på andras auktioner - till förmån för vårt arbete på Röda Korset. Med hjälp av överskottet från försäljningen kan vi rädda liv och hjälpa fler människor i kris. 

Så här finner man auktionerna till förmån för Röda Korset på Tradera:

Gå in på https://www.tradera.com/cause/roda-korset. För att bidra med en egen annons klickar man på knappen “Bidra med annons” högst upp på den sidan och följer sedan instruktionerna som kommer upp på Traderas webbsida.

Tillsammans skapar vi en mer hållbar och medmänsklig värld!

Läs mer på Circular Monday 2021 – Kunskapsbanken (rodakorset.se)

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!