Delta i årets frivilligrekryterings- kampanj

Centrallager för branden i Västmanland - 2014

Precis som 2021 genomförs det även i år en nationell rekryteringskampanj. Nu öppnar vi upp för kretsar att anmäla sitt deltagande i kampanjen. Tillsammans hittar vi fler frivilliga till era verksamheter!

Som deltagare i kampanjen kommer kretsen erbjudas utbildning och stöd samt förväntas annonsera frivilliguppdrag i ReachMee och få tillgång till allt material som redan finns framtaget för att kunna sätta upp affischer, dela ut flyers och annonsera i lokal media.   

Kampanjperioden pågår mellan 15 september - 23 oktober. 

Frivilligrekryteringskampanjen kommer i år ha ännu mer lokalt fokus, efter den feedback de som var med förra året gav, men handlar fortfarande om att vi med samlade krafter göra en nationell satsning för att få in fler frivilliga till era verksamheter. Upplägget för kampanjen är att kretsar annonserar och marknadsför sina verksamheter och behov av frivilliga och vi stöttar upp centralt med annonsering som når ut till potentiella frivilliga. Den centrala annonseringen kommer leda intresserade till www.rodakorset.se/engagera-dig/ där kretsens lediga frivilliguppdrag finns publicerade via ReachMee. Den centrala annonseringen kommer köpa annonsering i de orter och kommuner som kretsarna anmält sitt deltagande och där det finns publicerade annonser i ReachMee - så missa inte att anmäla er krets, så ni inte missar denna möjlighet att växa och utvecklas! 

Anmälan görs via denna länk. Anmäl er senast 21/8.   

Läs mer om frivilligrekryteringskampanjen på Rednet, där finns mycket bra och detaljerad information om kampanjen i sin helhet.  

 

 

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!