De bästa första hjälpen-tipsen inför sommaren

Första hjälpen tips inför sommaren

Sommarlov och ledighet är här för väldigt många. Men, med sommaren kommer tyvärr också ökade olycksrisker.

Svenska Röda Korset hälsar dig därför välkommen till en digital föreläsning (webbinar) med temat ”De bästa första hjälpen-tipsen inför sommaren!”.

Datum: 28/6, kl 19:30 – 20:15. Anmäl dig via den här länken.

Vi kommer dela med oss av våra bästa tips hur du kan minska riskerna under sommaren, men också de viktigaste åtgärderna om olyckan är framme. Vi går igenom de viktigaste momenten vid hjärt-lungräddning vid drunkning, hur du tar hand om bränn- eller värmeskador samt allergiska reaktioner vid stick och bett.

Webbinariet kommer ta upp åtgärder både på vuxna och barn. Webbinariet genomförs på svenska och är gratis genom bidrag från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Under webbinariet kommer du kunna ställa frågor. Webbinariet är en föreläsning och inte en kurs.

Dela gärna informationen så att så många som möjligt får möjligheten att vara med.

Hoppas att vi ses den 28/6. Välkommen!

Gå våra helt nya digitala tipspromenader i första hjälpen

Dessa är framtagna i samarbete med Korpen. Du hittar dem på tipspromenad.korpen.se. Varför inte gå en tipspromenad i sommar, precis när det passar dig?

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!