Bli redo med Redy!

Satsningen på digitala verktyg fortsätter. Nu är det dags att få själva grundbulten i kretsars och frivilligas systempark på plats – ett nytt Redy.

Tycker du att det behövs ett nytt digitalt verktyg för att hantera kretsens verksamheter, frivilliga, och medlemmar? Då är den här informationen för dig. För snart är det dags att lansera nya Redy – ett nytt och sammanhållet administrationsverktyg för kretsen, där du kan ha allt på ett och samma ställe.

Arbetet med nya Redy - ett nytt och sammanhållet administrationsverktyg för kretsen - går framåt. Under våren har ett 20-tal kretsrepresentanter testat och utvärderat det IT-system som tagits fram sedan slutet av förra året. Under sommaren har två modiga kretsar - Malmö och Bjurholm/Nordmaling - använt verktyget “på riktigt”, i sin dagliga verksamhet. En stor milstolpe i projektet är därmed passerad. Hurra!  

Nu jobbar projektgruppen ihärdigt med att dels förbättra lösningen utifrån kretsarnas feedback, men också att trycktesta de integrationer som byggts till andra IT-system. Att integrationerna fungerar felfritt är en förutsättning för att skapa en sammanhållen lösning för kretsen - där medlemmar, frivilliga och verksamheter kan hanteras i en och samma lösning, så långt det bara går.   

Planen framåt är att förhoppningsvis kunna lansera nya Redy under hösten 2022. Gamla Redy kommer gå att använda parallellt under en kortare period, för att sedan stängas ner helt. Är du en flitig användare av gamla Redy och vill vara först ut i det nya eller ha mer information om bytet – hör gärna av dig till oss i projektgruppen på info@redcross.se  

Här kan du läsa mer om arbetet med nya Redy och satsningen på digitala verktyg i stort: Get ready – för nytt Redy 2022 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!