Just nu går det inte att boka resor till och från Riksstämman i Karlstad på grund av banarbeten. Ni som ska boka via Tranås resebyrå behöver avvakta till att SJ har släppt biljetterna. Enligt SJ planeras detta ske i slutet av mars. När biljetter går att boka skickas även självbokningslänk ut till er som har valt det alternativet.

Beställ gratis handsprit

handsprit

Tack vare en större donation av handsprit till Röda Korset kan kretsar från och med den 8 maj beställa upp till 3 liter handsprit genom nya Föreningsbutiken.

För att minimera risken för smittspridning är det nu extra viktigt att tvätta händerna inför, under och efter aktiviteter i samtliga våra verksamheter. Där det inte finns möjlighet till handtvätt med tvål och vatten är handsprit ett alternativ.

Det kan exempelvis vara inför överlämnandet av en matkasse, utdelning av informationsblad och efter alla typer av besök där det inte finns tillgång till tvål och rinnande vatten.

Tack vare en större donation av handsprit till Röda Korset kan kretsar från och med den 8 maj beställa upp till 3 liter handsprit genom nya Föreningsbutiken. Beställningen sker helt utan kostnad och utan tillkommande portokostnad.

Föreningsbutiken har fått levererat ca 430 flaskor och erbjudandet gäller så länge lagret räcker. Flaskorna är av refilltyp á 1 liter, så det är fördelaktigt om kretsen redan har tillgång till behållare och flaskor att fördela handspriten i.

Folkhälsomyndighetens rekommendation är att tvätta händerna ofta, och att använda handsprit när det inte finns möjlighet till handtvätt. Här hittar du mer information om att minska smittspridning från folkhälsomyndigheten.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!