Just nu går det inte att boka resor till och från Riksstämman i Karlstad på grund av banarbeten. Ni som ska boka via Tranås resebyrå behöver avvakta till att SJ har släppt biljetterna. Enligt SJ planeras detta ske i slutet av mars. När biljetter går att boka skickas även självbokningslänk ut till er som har valt det alternativet.

Årshjul för Second hand

Årshjul 2023 Second hand

Årshjulet innehåller förslag på olika dagar och teman att uppmärksamma och arbeta kring vid olika tillfällen under året.

Hjulet är ett bra verktyg för att få en överblick över kommande kampanjer, aktiviteter och relevanta temadagar för second hand-verksamheten. I årshjulet illustreras tydligt när under året som olika aktiviteter står i fokus.

Använd gärna årshjulet som inspiration för planeringen av era sociala medieinlägg, evenemang och butiksaktiviteter.

Börja planera redan idag! Här finner ni årshjulet och tips för att skapa inspirerande och relationsbyggande innehåll på sociala medier.

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!