Just nu går det inte att boka resor till och från Riksstämman i Karlstad på grund av banarbeten. Ni som ska boka via Tranås resebyrå behöver avvakta till att SJ har släppt biljetterna. Enligt SJ planeras detta ske i slutet av mars. När biljetter går att boka skickas även självbokningslänk ut till er som har valt det alternativet.

Årets Julklapp - det hemstickade plagget

I en period av ekonomisk oro och krig representerar årets julklapp både värme och omtanke.

- Det hemstickade plagget är ett sätt att visa omtanke för sina nära och kära, både genom att fysiskt värma upp mottagaren, men även med all omtanke som ligger bakom kreationen, säger Emma Hernell, VD på Handelns Utredningsinstitut, HUI.

I våra second hand-butiker runt om i landet hittar man allt man behöver för att producera årets julklapp: garn, stickor och även sticktidningar för de som behöver lite inspiration och mönster. Vill man inte sticka själv kan man fynda färdiga hemstickade plagg i butiken.

Många av de stickade plagg som säljes i butikerna är tillverkade av våra fantastiska volontärer som deltar i stickgrupper. En viktig insats som också genererar ekonomiskt tillskott till vårt lokala och internationella arbete.

Passa på att visa upp de fina och välgjorda plagg ni har i butikerna. Sprid i sociala kanaler och skylta med hemstickat!

I Föreningsbutiken hittar ni affischer och skyltar som ni kan enkelt skriva ut för att uppmärksamma årets julklapp i er butik.

Klicka här för att ladda ner materialet om årets julklapp.

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!