På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Anmäl er och delta i Vårkampanjen 2022

Vårkampanj, Rödakorsare står vid en hylla som är fylld med krukor och blommor.

I årets vårkampanj lyfter vi vårt hållbarhetsarbete med fokus på ekologisk hållbarhet genom vårt arbete med second hand.

Vi framhåller också hur vi ger viktiga bidrag till hållbarhet även ur ett ekonomiskt och socialt perspektiv.

Målet är i första hand varumärkeshöjande med betoning på digitalt material. 

Material kommer endast finnas i Föreningsbutiken för utskrift och spridas digitalt till de som anmält sig i synnerhet. 

Kampanjperiod: 20/4 - 5/6

Anmäl er senast 28/3 via länken nedan

Kretskampanj | Röda Korset (rodakorset.se)

I år har vi ingen traditionellt insamlande vårkampanj för alla kretsar. Det finns ändå ett generellt kampanjmaterial som affischer och bössbanderoller framtaget till respektive ändamål som är bra att använda i ert insamlingsarbete. Organisera gärna insamling till ändamålet Hela Röda korset och passa på att berätta om allt vårt viktiga arbete. Här läser du mer om Hela röda korset: klicka på denna text och i Föreningsbutiken beställer du materialet.

Glöm ej att 8e maj är Röda korsets dag och ett bra tillfälle att fira er själva och era medlemmar och / eller anordna insamlingsverksamhet. Klicka för att komma till nyhet om 8:e maj

Passa också på att planera era aktiviteter under året genom att följa vår gemensamma kampanjplanering för lokal insamling och second hand.

Kampanjer 2022 - lokal insamling och second hand – Kunskapsbanken (rodakorset.se)

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!